Speciaal

<< Vorige - Volgende >>


Hotstone pan met 16 stenen


Hotstone pan met 16 stenen, inclusief 16 basalt hot stone massage stenen

Artikelcode: 8549Hotstone pan met 16 stenen
Dankzij de automatische temperatuurregeling behouden de stenen altijd de ingestelde temperatuur.
23 delige bazaltstenen set bestaand uit diverse grote en kleine stenen.
Technische specificaties: inhoud van 5,7 liter, 40 x 24 x 24 cm (BxLxH), 750 watt - 230/240 volt

1. Was alle hot stone massage stenen voor gebruik
2. Plaats een handdoek op de bodem van de hot stones verwarmer waterreservoir. Plaats alle hot stone massage stenen op de handdoek.
3. Voordat u de Hot stones verwarmer in het stopcontact aansluit, voegt u voldoende water toe in het water reservoir. Om de hot stone massage stenen af te dekken met water of tot de maximale capaciteit te vullen, maar niet meer dan 1 cm onder de bovenrand. Plaats de deksel op de hot stones verwarmer.
4. Steek de stroomkabel in een standaard 120/230 Volt geaard stopcontact. Draai de temperatuurregeling in de "PREHEAT" positie voor ongeveer 20 tot 30 minuten om op te warmen. Wanneer het water de gewenste temperatuur heeft bereikt de temperatuurregeling terugdraaien tot aan de "Operating Range" voor het handhaven van de juiste temperatuur.
5. Gebruik een nauwkeurige thermometer om de watertemperatuur te meten in het water reservoir om ervoor te zorgen dat de hot stone massage stenen op de juiste therapeutische temperatuur komen. Neem contact op met een professionele therapeut voor de juiste hot stone massage stenen temperaturen als je onzeker bent. 
6. Het indicatielampje, geeft het aan en uit schakelen van het verwarmingselement weer. Het element is aan het verwarmen wanneer de lamp aan is.
7. Verwijder voorzichtig de eerste hot stone massage stenen uit de hot stones verwarmer waterreservoir. Test de temperatuur van de hot stone massage stenen door het aanraken met uw vinger, dan houd je de hot stone massage steen in je hand. De temperatuur moet warm aanvoelen, maar niet oncomfortabel.
8. Wanneer de therapie sessie is voltooid, schakelt u de volledige temperatuurregeling tegen de klok in om de hot stones verwarmer uit te schakelen. Trek altijd de stekker uit het stopcontact wanneer de hot stones verwarmer niet in gebruik is.
9. Laat geen hot stone massage stenen in de hot stones verwarmer. Dit kan schade aan het apparaat toebrengen. Wees voorzichtig bij het verwijderen of vervangen van de hot stone massage stenen.
10. Geen warme hot stone massage stenen aanbrengen op gebieden van uw lichaam die ontstoken zijn.
199.99  € 99.95

Aantal