Speciaal

Volgende >>


Hotstone pakket, 52 hotstone stenen met cursus


Hotstones paket, 52 basalt hotstone massage stenen, thermometer, met hotstone massage cursus.

Artikelcode: 8544Hotstone pakket, 52 hotstone stenen met cursus
Hotstone pakket.
U kunt al een hotstone pakket kopen vanaf €99,95
De mensen kennen al sinds eeuwen krachten toe aan stenen.Tegenwoordig bestaat er weer een steeds groter wordende belangstelling voor stenen en vooral voor het gebruik van de krachten die stenen in zich dragen.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat er steeds meer wegen gezocht worden om die krachten om te zetten naar effectieve behandelmethoden.
Een van deze methoden is massage d.m.v. verwarmde stenen ofwel de hotstone massage. Met deze complete hotstone set en de hotstone massage cursus is deze massage methode makkelijk te geven.
Overigens kun je ook koude hotstone stenen gebruiken om een optimale wisselwerking te bereiken. De meest geschikte hotstone stenen voor hotstone massage zijn lavastenen die door hun hoge ijzergehalte de warmte lang kunnen vasthouden; voor de koude hotstone stenen wordt meestal marmer gebruikt.
Deze hotstone set kan worden toegepast bij bijna alle mogelijke soorten van hotstone massage; het voordeel van de hotstone massage is vooral dat de cliënt direct in staat van ontspannendheid komt, omdat de warmte heel diep doorwerkt in het lichaam. Let wel altijd goed op je cliënt om te zien of de hotstone stenen niet te warm of te koud zijn, zie je dit niet zelf communiceer er dan over.
Deze hotstone set is ook heel geschikt voor een ontspanningsmassage, dus creëer ook een ontspannen sfeer door bijv. gebruik te maken van rustige muziek, een lekker geurtje en gedimde verlichting. Zorg ervoor dat je zelf ook ontspannen bent, zodat de hotstone massage vloeiend verloopt.


Dankzij de automatische temperatuurregeling behouden de stenen altijd de ingestelde temperatuur.
52 delige bazaltstenen set bestaand uit diverse grote en kleine stenen.
Technische specificaties: inhoud van 5,7 liter, 40 x 24 x 24 cm (BxLxH), 750 watt - 230/240 volt
279.00  € 255.00

Aantal