Speciaal

<< Vorige - Volgende >>


Harspot verwarmer AKTIE!


Harspot verwarmer AKTIE! met GRATIS 1KG honighars en 100 brede harsspatels.

Artikelcode: 0002Harspot verwarmer  AKTIE!
Een harspot verwarmer voor blikken moet een regelbare thermostaat hebben. Immers verschillende harssoorten hebben een verschillende applicatietemperatuur. Zo heeft in olie oplosbare hars in blik meer warmte nodig dan bijvoorbeeld in water oplosbare hars in blik. Dat moet je zelf kunnen instellen. Opvallend is dat deze regelbare thermostaat geen temperatuuraanduiding heeft, maar een "standen"indeling of bijvoorbeeld een oplopende schaal. Per harssoort is het een kwestie van langzaam opvoeren van de warmte en regelmatig testen van de temperatuur, totdat je de juiste applicatietemperatuur hebt gevonden. Dat heeft de eerste keer wat tijd nodig, maar heb je eenmaal de juiste temperatuur gevonden, dan kun je de harspot verwarmer daarop laten staan. Gebruik je meerdere soorten hars, dan werken streepjes of plakkertjes op je harspot verwarmer handig, mits je dezelfde hars blijft gebruiken en onder ongeveer dezelfde omstandigheden harst.

Behalve dat er een regelbare thermostaat op een harspot verwarmer moet zitten, moet deze thermostaat ook nauwkeurig en precies werken. Vooral bij het verwarmen van en werken met harde striploze hars, is een juiste applicatietemperatuur van belang. De hars moet immers voldoende warm en vloeibaar worden aangebracht EN nog voldoende kunnen krimpen tijdens het afkoelen. De stand van de thermostaat een milimeter verder of terug zetten, moet dan een zo klein mogelijk effect op de temperatuur hebben, zodat je net die juiste en optimale stand kunt vinden.

Harde striploze hars: Deze hars breng je ook met een spatel op, maar dikker dan de soft wax of vloeibare hars. Na het afkoelen lijkt de hars op een dun plastic laagje, waarvan je een puntje losmaakt. Aan dit puntje trek je de hars vervolgens snel van de huid af. Harde striploze hars werkt door het inkapselen van haren. Harde striploze hars is vooral geschikt voor het harsen van gevoelige delen zoals gezicht, oksels en bikinlijn.
71.00  € 55.00


Aantal