Speciaal

<< Vorige - Volgende >>


Harsblokjes honinghars per zak


1 kilo harsblokjes honinghars, harsen zonder strips.

Artikelcode: 2100Harsblokjes honinghars per zak
Harsen met harde hars.
Harde hars hecht vooral aan de haren en niet aan de huid. Harsen met harde hars is uitermate geschikt voor de gevoelige delen, zoals het gezicht de oksels en de bikinilijn. Het verwarmen van de harde hars in een harspot met regelbare thermostaat is belangrijk voor een constante temperatuur.

Het harsen met harde hars en de bijbehorende harsprodukten.
Smelt de harde hars in de harspot tot een dikke stroperige samenstelling.
Test de temperatuur aan de binnenkant van de pols.
Behandel de huid met Profi Gel epil (pre wax treatment gel).
Breng een niet te dikke of te dunne laag hars in de richting van de haargroei.
Wacht totdat de hars is gestold, maak een klein stukje hars los van de huid, span de huid  goed strak en verwijder de hars tegen de haargroei met een snelle beweging.
Roodheid en ongemak van de huid na het harsen kunt u minimaliseren door druk uit te oefenen met de hand of de vinger.
Herhaal het harsen totdat alles is onthaard.
Verwijder eventuele harsresten met Profi After Treatment Oil of Profi After Treatment Oil Tissues epil.
Breng tot slot een Profi epil after wax cooling gel aan, dit is een formule in gelvorm voor gemakkelijk gebruik, geeft een verkoelende en verzachtende werking voor na het harsen en een zijdezachte huid.

Mogelijke problemen bij het harsen
Bij een te lage kamertemperatuur, het te dun aanbrengen, of als je de harde hars te lang laat drogen breekt de harde hars bij het harsen. 
Bij het niet goed spannen van de huid, te korte haartjes (korten dan 5mm), of het niet aanbrengen van de harde hars tegen de haargroei in worden de haren niet goed verwijderd.

Het harsen van zeer kleine haartjes
Breng bij zeer korte haren (korter dan 5mm) de hars tegen de haargroei in.
Het harsen van de bovenlip.                                                                                                                                                                                                                                                                                             Breng bij zeer korte haren op de bovenlip de hars aan tegen de haargroei in. Breng op de bovenlip de hars in 3 delen aan eerst van de linker mondhoek naar de neus, vervolgens van de rechter mondhoek naar de neus en het laatste stukje, recht onder de neus, hars je het laatste waarbij je de hars goed tot onder de neus kunt aanbrengen. Doordat er geen hars op de overige bovenlip zit, kun je de huid bij het verwijderen van dit laatste stukje goed strak houden.
Het harsen van de oksels.
Bij het harsen van de oksels moet er in twee stappen hars worden aangebracht en worden verwijderd vanwege de twee verschillende haargroeirichtingen, het goed spannen van de huid is zeer belangrijk.

Het harsen van de bikinilijn.
Een goede techniek is belangrijk, let op de richting van de haargroei, zorg voor de juiste lengte van haartjes 0,5 tot 1cm, hars een klein stukje tegelijk, span de huid goed strak en daarna snel trekken.

Brazilian wax.
Harde hars hecht niet aan de huid en is daarom goed geschikt voor een Brazilian wax, de techniek is hetzelfde als het harsen van de bikinilijn.
€ 9.95


Kortingsschema:
1 = € 9.95
5 = € 8.99
Aantal