Speciaal

<< Vorige - Volgende >>


Harsapparaat trio met harsset aktieprijs! €115,00


Harsapparaat trio+basisstation, 36 harspatronen, 3 dozen harssstrips en 250ml aftertreatment olie

Artikelcode: 0003


Harsen met vloeibare hars in een harspatroon.  
Harsen met een harspatroon is uitermate geschikt voor grote oppervlaktes zoals benen, armen, rug en borst. De hars wordt met het harspatroon dun aangebracht en daarna met een harsstrip verwijderd.
Bij een niet gevoelige huid kun je ook met het harspatroon oksels, gezicht, en bikinilijn harsen.
       
Harsen met een harspatroon.
Plaats het harspatroon in het harsapparaat, het harspatroon blijft de gehele behandeling in het harsapparaat.
Steek de stekker in het stopcontact en verwarm het harspatroon in 30 minuten naar de ideale temperatuur.
Pak het harsapparaat van het basisstation of trek de stroomkabel uit het harsapparaat, de hars blijft 15 minuten op de juiste temperatuur, als het harsen langer duurt verwarm het harspatroon nogmaals voor ongeveer 5 tot 10 minuten.
Maak de huid goed schoon en vetvrij met een reinigende en desinfecterende Profi Gel epil (pre wax treatment gel).
Breng de hars aan in de richting van de haargroei. (Als je begint, is de warme hars nog niet goed in de roller verdeeld. Hierdoor kan het aanbrengen van de eerste stroken hars een beetje stroef verlopen. Dit kun je voorkomen door voordat je met harsen begint eerst enige malen niet op de huid, maar op een ongebruikte harsstrip te rollen, totdat het harspatroon soepel rolt. Vooral bij het gebruik van de smalleroller of de extra smalleroller op het harspatroon is het aan te raden eerst even op een harsstrip “voor” te rollen totdat de warme hars goed in het rollermechanisme is verdeeld.)
Breng vervolgens een harsstrip aan op de hars en druk op de strip in de richting van de haargroei. Houd daarbij een ¼ tot 1/3 deel van de harsstrip vrij van hars zodat je de harsstrip gemakkelijk kunt verwijderen zonder in aanraking te komen met de hars.
Verwijder de harsstrip terwijl je de huid goed spant met een snelle beweging tegen de haargroei in en parallel aan de huid (dat wil zeggen langs de huid in plaats van naar boven/van de huid af). Je kunt de harsstrip meerdere malen gebruiken.
Wanneer je klaar bent met harsen, verwijder je de laatste restje hars met Profi After Treatment Oil.
 
Harsen benen  
Werkt goed met de hierboven beschreven werkwijze.

Harsen armen  
Let goed op de richting van de haargroei. Hars kleine stukjes tegelijk zodat je zoveel mogelijk rechte stukjes harst. Goed spannen om te voorkomen dat je de huid naar boven trekt.

Harsen oksels  
Let bij het harsen van de oksel speciaal op de richting van de haargroei. De haren groeien meestal in 2 richtingen. De hars moet dus in twee gedeelten worden opgebracht en verwijderd.

Harsen bikinilijn  
Bij een niet gevoelige huid is het harsen van de bikinilijn met een harspatroon goed te doen.
Let ook bij het harsen van de bikinilijn goed op de richting van de haargroei. Zorg er voor dat de haren 0,5 tot 1 cm lang zijn. Hars kleine stukjes tegelijk zodat je de huid goed kunt spannen en zoveel mogelijk recht harst. Een goede techniek bij bikinilijn harsen is essentieel. Immers als je niet goed spant, trek je vooral de huid naar boven toe en blijven de haren zitten. 

Hygiëne bij het harsen van de bikinilijn is belangrijk. Reinig de huid zowel voor als na het harsen met een desinfecterende Profi Gel epil (pre wax treatment gel).
€ 115.00

Aantal