Speciaal

Volgende >>


Harsapparaat Tessitaglio Silkyfly


1 harsapparaat Tessitaglio Silkyfly

Artikelcode: 2120Harsapparaat Tessitaglio Silkyfly
Handleiding harsen


1) Plaats het harspatroon in het harsapparaat. Het harspatroon blijft gedurende de gehele behandeling in het harsapparaat. 

2) Doe de stekker in het stopcontact. 

3) Na ongeveer 30 minuten heeft de hars de ideale temperatuur bereikt. 

4) Haal de stekker uit de harsapparaat. De hars zal ongeveer 15 tot 20 minuten de juiste temperatuur houden. Als de behandeling langer duurt, doe dan nogmaals de stekker in de harsverwarmer voor ongeveer 5 à 10 minuten. 

5) Maak de huid goed schoon en vetvrij met Profi Gel epil (pre wax treatment gel). U kunt na het reinigen eventueel talkpoeder aanbrengen op de te ontharen huid. Vooral bij het harsen van het gezicht of het harsen van borst/rug bij mannen is het gebruik van talkpoeder – altijd - aan te raden. Ook als u regelmatig een bodylotion/olie op de te harsen huid gebruikt, is het gebruik van talkpoeder voor het harsen aan te raden. 

6) Breng de hars aan in de richting van de haargroei. (Als u begint, is de warme hars nog niet goed in de roller verdeeld. Hierdoor kan het aanbrengen van de eerste stroken hars een beetje stroef verlopen. Dit kunt u voorkomen door voordat u met harsen begint eerst enige malen niet op de huid, maar op een ongebruikte harsstrip te rollen, totdat de harsroller soepel rolt. Vooral bij het gebruik van de kleine of miniroller is het aan te raden eerst even op een harsstrip “voor” te rollen totdat de warme hars goed in het rollermechanisme is verdeeld.) 

7) Breng vervolgens een harsstrip aan op de hars en druk op de strip in de richting van de haargroei. Houd daarbij een ¼ tot 1/3 deel van de harsstrip vrij van hars zodat u de ontharingsstrips gemakkelijk kunt verwijderen zonder in aanraking te komen met de hars. 

8) Verwijder de harsstrip – terwijl u de huid goed spant/strak trekt - met een snelle, besliste beweging tegen de haargroei in en parallel aan de huid (dat wil zeggen langs de huid in plaats van naar boven/van de huid af). U kunt de harsstrips tijdens 1 harssessie meerdere malen gebruiken (het laagje met hars/haren op de strips wordt dan steeds dikker), tenzij u gevoelige delen zoals gezicht/oksels harst. Dan kun u de harsstrips beter in kleinere stukken knippen en niet vaker dan 1 of 2 keer gebruiken. 


Op gevoelige delen zoals gezicht, oksels en bikinilijn mag u eenzelfde deel van de huid niet vaker dan 1 x harsen met vloeibare hars om irritatie te voorkomen. Als er dus na het harsen nog een paar haartjes zichtbaar zijn, kunt u deze beter met een pincet verwijderen in plaats van nogmaals dezelfde huid te harsen. 


9) Wanneer u helemaal klaar bent met harsen, verwijdert u de laatste restje hars met de speciale Profi After Treatment Oil.
€ 35.00

Aantal