Speciaal

<< Vorige - Volgende >>


harsapparaat duo starterkit €99,50


2 Harsapparaten+basisstation, 36 harspatronen, 3 dozen harssstrips en een flesje aftertreatment olie

Artikelcode: 0003harsapparaat duo starterkit €99,50
1) Lees de gebruiksaanwijzing goed door voordat je begint met harsen.
2) Een goede voorbereiding is essentieel
Geef de huid tot 24 uur voordat je gaat harsen een peeling of een scrub. Daardoor gaan korte haartjes rechtop staan en zijn beter te harsen. Zorg er voor dat de haren niet te lang zijn om afbreken te voorkomen. Gebruik een desinfecterende lotion voordat je begint en let erop dat de huid goed schoon, droog en vooral vetvrij is. Breng na het reinigen van de huid en voordat je de hars aanbrengt, talkpoeder aan op de huid. Talkpoeder absorbeert vet en vocht en zorgt er bovendien voor dat de hars minder aan de huid hecht. 
3) Kies de juiste hars 
Als je snel grote oppervlakten zoals benen, armen, borst of rug wilt harsen, kies dan een vloeibare hars die je met harsstrips verwijdert. 
Harde hars moet je altijd verwarmen. Na het aanbrengen op de huid koelt de hars af en wordt weer hard terwijl de haartjes in de hars zijn ingekapseld. De hars is vervolgens als een dun laagje, zonder strips, te verwijderen. Het grote voordeel van harde hars is dat het vooral aan de haren hecht en niet aan de huid. Bovendien is het ook geschikt om kortere en stuggere haren te harsen. 
4) Test de hars uit
Test een hars waarmee je nog nooit hebt gewerkt altijd eerst uit op een klein deel van de huid. 
5) Let op je techniek
Verwijder de harsstrip zoals je een pleister zou verwijderen. Snel èn beslist in 1 beweging! Hoe losser de huid, hoe beter je de huid moet spannen en strak trekken als je de hars verwijdert. Zo moet je de huid van de bovenbenen en bikinilijn veel beter spannen dan de huid van de onderbenen die immers van nature al vrij stak zit. 
Verwijder de harsstrips altijd langs de huid in plaats van de strips naar boven en van de huid af te trekken. 
6) Oefen en experimenteer
Als je nog nooit hebt geharst, begin dan bijvoorbeeld met het harsen van de onderbenen. Het harsen van de bikinilijn of zelfs een Brazilian Wax is meer voor geoefende harsers. Experimenteer met verschillende harsen totdat je de hars en de methode hebt gevonden die het beste bij je past. 
7) Tips voor het voorkomen van pijn tijdens en na het harsen
Hars niet tijdens of vlak voor je menstruatie of als je moe of gespannen bent. Hars ook niet te grote stukken tegelijk. En de belangrijkste tip: wrijf/druk direct na het harsen met je hand op en over de geharste huid. Dat scheelt minimaal 50 procent van de pijn. 
8) Vergeet de nabehandeling niet
Desinfecteer de huid ook als je klaar bent en gebruik een desinfecterende afterwaxinggel. Als je aanleg hebt voor ingegroeide haren, geef je huid dan regelmatig  2 à 3 keer per week een peeling of een scrub, te beginnen 48 uur na het harsen. 
254.00  € 99.50

Aantal